Όλες οι κατηγορίες
EN

Είστε εδώ :Αρχική σελίδα> Βιωσιμότητα

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΑΣ

1659609507877411


    ΠΕΡΙΒΆΛΛΟ


γη
εγκαταστάσεις
επιπτώσεις
ηλιακής ενέργειας
πρότυπο

Διατήρηση εδάφους και νερού

Οι δείκτες οφέλους του ανταποκρίνονται ή υπερβαίνουν την τιμή στόχο. Η οικολογική προστασία του περιβάλλοντος, η οικολογική δομή είναι πιο σταθερή, η λειτουργία διατήρησης του νερού και του εδάφους βελτιώνεται, γεγονός που ευνοεί την αναπλήρωση των υπόγειων υδάτων.

Μια πλήρης συσκευή ECO

Επεξεργασία λυμάτων και λυμάτων, κεντρική ηλεκτρική σκούπα ξυλουργικής, ντουλάπι απομάκρυνσης ξηρής σκόνης, εξοπλισμός αφαίρεσης σκόνης σακούλας, αφαίρεση σκόνης με ψεκασμό νερού, προσρόφηση ενεργού άνθρακα, καθαρισμός καυσαερίων του ντουλαπιού νερού.

环保主题-03

Μειώστε τις εκπομπές CO2 κατά 500 τόνους

Η παραγωγή φωτοβολταϊκής ενέργειας είναι παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, μπορούν να ανακυκλωθούν στη φύση. Χρησιμοποιείται για τη μείωση της παραγωγής CO2 που προκαλείται από την παραγωγή ενέργειας από άνθρακα και τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Περιβαλλοντική επίπτωση

Ατμοσφαιρικές Περιβαλλοντικές Επιπτώσεις Η εκπομπή σκόνης και ομίχλης χρώματος πληροί το όριο εκπομπής που απαιτείται για τα σωματίδια. Η εκπομπή πτητικών οργανικών ενώσεων συμμορφώνεται με το πρότυπο εκπομπής πτητικών οργανικών ενώσεων για επιφανειακή επίστρωση.

αποτύπωμα co2


ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η οθόνη Zhitao παίζει θετικό ρόλο στην προώθηση και υποστήριξη της κοινωνικής ευθύνης. Εστιάστε αυστηρά στις ηθικές πρακτικές εργασίας, στις περιβαλλοντικές προσπάθειες και στην εξυπηρέτηση των κοινοτήτων όπου εργάζονται οι υπάλληλοί μας. 


社会责任s

Silver EcoVadis Evaluation

Το Zhitao display ολοκλήρωσε την πρώτη ετήσια αξιολόγηση βιωσιμότητας με τον EcoVadis, έναν αξιόπιστο παγκόσμιο οργανισμό αξιολόγησης βιωσιμότητας των επιχειρήσεων, που πέτυχε βαθμολογία «Sliver» το 2022. Περισσότερες από 75,000 εταιρείες χρησιμοποιούν την πλατφόρμα EcoVadis για να αξιολογήσουν τα προγράμματά τους βιωσιμότητας με μια καθολική κάρτα βαθμολογίας.

Θεωρούμε επίσης τους εαυτούς μας και τους προμηθευτές μας υπεύθυνους για τα υψηλότερα ηθικά πρότυπα. Συμβάλλουμε στην υποστήριξη των βασικών προμηθευτών και απαιτούμε τη συμμετοχή τους στον ολοκληρωμένο έλεγχο κοινωνικής συμμόρφωσηςδιαδικασία. Εκτός από το EcoVadis, πήραμε επίσης το ISO45001 και SA 8000.

Σεβασμός στο διεθνές δίκαιο για τα ανθρώπινα δικαιώματα,προφανώς εντός της κοινωνίας μας αλλά και μεταξύ των υπεργολάβων και των συνεργατών μας.

Η Zhitao προσλαμβάνει αυτά τα υποαπασχολούμενα άτομα στα γραφεία και τα εργοστάσιά μας και επεκτείνει επίσης το σχέδιο απασχόλησης ατόμων με αναπηρία, μειονοτικές ομάδες, απομονωμένες γυναίκες και ανύπαντρες νεαρές μητέρες, οικονομικά μειονεκτούντες, μακροχρόνια άνεργους, βετεράνους πολέμου και ηλικιωμένους.社会责任-2s

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η οθόνη Zhitao δεσμεύεται να συμμορφώνεται με το πρότυπο οικολογικού σχεδιασμού ή να χρησιμοποιεί ανανεώσιμα, ανακυκλωμένα ή πιστοποιημένα υλικά για τη μείωση των τελικών αποβλήτων, δίνοντας μια δεύτερη ζωή στα απόβλητα καθώς τα απόβλητα γίνονται η πηγή. Μέχρι το 2025, εγγυόμαστε όλη την ξύλινη πρώτη ύλη με FSC COC, 100% ανιχνεύσιμη από βιώσιμη πηγή.

1-1