Όλες οι κατηγορίες
EN

Η ιστορία μας

Είστε εδώ :Αρχική σελίδα> Σχετικά με εμάς > Εταιρικό Προφίλ

1-ετ

γραφείο

Έννοια Υ Ομάδα είναι ένα πανασιατικό πρακτορείο οπτικών εμφανίσεων λιανικής που παρέχει λύσεις σε όλη την επωνυμία. Η έδρα της βρίσκεται στη Σιγκαπούρη, η οποία έχει δεσμευτεί να παρέχει επαγγελματικό σχεδιασμό εικόνας για επωνυμίες. Η επιχείρηση του ομίλου μας περιλαμβάνει: συνολικό σχεδιασμό εικόνας επωνυμίας, οθόνη καταστήματος σχεδιασμός, πάγκοι καταστημάτων, διακόσμηση μπουτίκ, βιτρίνα, έκθεση POSM, Roadshow, Podium και διάφορες εκδηλώσεις.

Οι υπηρεσίες του ομίλου μας κυμαίνονται από πρωτότυπο δημιουργικό σχεδιασμό, πρωτότυπο, παραγωγή, επιτόπια εγκατάσταση και παγκόσμια παράδοση, είναι σε θέση να παρέχει στους πελάτες ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης μιας στάσης. Έχουμε ένα σταθερό και μακροπρόθεσμο εργοστάσιο παραγωγής στην Κίνα και μια σειρά από ομάδες υποστήριξης εξυπηρέτησης πελατών στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού για την προσαρμογή λύσεων οπτικού εμπορίου σύμφωνα με την τοπική αγορά για τους πελάτες.Το πλεονέκτημά μας

αλληλεπίδραση 图标

Αλληλεπίδραση Επικοινωνία

Παρέχετε εξυπηρέτηση πελατών 1 έναντι 1, μια ομάδα έχει δημιουργηθεί για να παρακολουθεί την παραγγελία, από την προκαταρκτική επικοινωνία, το σχεδιασμό, την παραγωγή, την παράδοση και μετά την εξυπηρέτηση. Η διαδικασία παραγωγής μας είναι η οπτικοποίηση, η κοινή χρήση ολόκληρης της διαδικασίας μέσω διαδικτυακού σταθμού εργασίας.

καινοτομία 图标

Σχεδιασμός Καινοτομίας

Έχοντας άφθονη αναγνώριση του τομέα λιανικής και διαφήμισης και συνδυάζοντας τις τάσεις της αγοράς και τις απαιτήσεις του πελάτη, οι δημιουργικοί σχεδιαστές παρέχουν κατάλληλες σχεδιαστικές λύσεις σε στηρίγματα, συμβάλλουν στην ενίσχυση των πωλήσεων των προϊόντων

αστοχία 图标

Ασφαλής Παραγωγή

Επιμείνετε στην κατασκευή των υψηλής ποιότητας περιπτέρων για τις αγορές. Περισσότερα από 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στην κατασκευή, συνεχίστε να δοκιμάζετε την έρευνα και την ανάπτυξη νέου βιώσιμου υλικού για οικολογικό σχεδιασμό.


业务流程-01

公司客户名单照片